Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatók!

Az adatvédelmi tájékoztató, illetve az adatkezelési szabályzat a Dokumentumtárból tölthető le.

2018.05.24


Daubner Béla egyéni terápiát a továbbiakban nem vállal.

Tisztelt Érdeklődők!

Daubner Béla egyéni terápiát a továbbiakban nem vállal.

2018.05.24


Hajnali jóga

Hajnali jóga Kovács Noémivel szerdánként.

2014.11.04


TOVÁBBI HÍREK

Kovács Noémi

 


 
 
Kovács Noémi vagyok, pszichodráma asszisztens és Nemzetközi Jógatanár. 
 
Elváltam, így részben egyedül élek, mert két nagy fiam közül a nagyobbik elköltözött már itthonról, a kisebbik hamarosan külföldre megy, így szinte minden időmet a munkámnak szentelhetem, és saját fejlődésemnek.

Jelenleg dráma asszisztens, és mint jógatanár dolgozom Dr. Daubner Béla mellett, akitől több mint 10 éve kapom a tanításokat, támogatást, segítséget személyiségem fejlesztéséhez, spirituális utamhoz és terápiás munkám egyre pontosabbá tételéhez.

Közös munkánk 3 éve mélyült el, szinte naponta dolgozunk együtt, önismereti és jógacsoportjainkkal.

Az egészség és teljesebbé válás iránti érdeklődésem mindig erős volt, de igazán 24 éve, hogy elkezdődött és az óta is folyamatosan tart, hol saját magamat, hol másokat segítve haladok utamon!

Két éve szupervízió mellett egyéni terapeutaként is dolgozom.

Agykontrollal kezdődött, aztán reflexológiát tanultam, gyógynövény ismeretek, aztán egészében Természetgyógyászatot Oláh Andornál, Lévai Józsefnél, Ferencsik Istvánnál, majd életmód tanácsadást tanultam…

Később Kalo Jenőnél  az asztrológiában mélyedtem el!

 Grafikusi és kirakatrendezői alapszakmám 86-89 után már szinte teljesen megszűnt számomra, és GYES-ről visszamenve munkahelyemre már csak egy új szakma, szakmák megtanulására tudtam gondolni. Bármibe is kezdtem a kreativitásomnak nagyon nagy hasznát vettem.

Végül az ETI-ben mint Orvosi Gyógymasszőr vizsgáztam. Több mint 15 évig ebben dolgozta, közben mindig fejlesztettem gyógyító, rehabilitációs tudásomat, mígnem rátaláltam a Pszichodrámára, önismeretre, a Kognitív terápiára, Asszertív viselkedésre, relaxációra, imaginációra, meditációra és a jógára! A 15 év alatt hamar megtanultam, hogy a testi fájdalmak, balesetek, betegséget alatt valami nagyon más van mint amit általában gondolnak!! Jóga és önismeret mellett, Daubner Béla tanácsára ,éveken át Buddhista tanításokat hallgattam Dr.Pressing Lajosnál (Lilavadzsra), később menedéket is vettem a Buddhista Misszió Magyarországi Arya Maitreya Mandala Egyházközösségben.

Több év ott töltött csodás év után utam tovább vitt és végül a Himalája jóga tradíció útmutatásait követve haladok utamon.

A Buddhista tanításokat, bölcseleteket soha meg nem tagadva jutottam el a Himalája Tradícióhoz. Vonzalmam India felé még gyermekkoromban kezdődött, amikor szüleimmel hosszú éveket töltöttem Orissa államban. Azóta is szinte második hazámnak tartom és több ízben az ashramban is heteket töltöttem!

Mesterem Swami Veda, és Swami Rama. Mantra, és személyes mantra beavatást Swami Védától kaptam, majd Gayatri beavatást Swami Ritanvantól, késöbb pedig ismét Swami Védától irányítást, segítő meditációt, eligazítást szádanámban!

Életcélom, hogy emberként a lehető legtöbbet tudjak kamatoztatni abból a tényből, hogy megszülettem! Saját önismereti utam tanításai, elmélyülései, mély pontjai újabb és újabb távlatokat, fejlődési lehetőségeket nyitnak, egyre nagyobb kihívásokkal tarkítva! Emberlétben lenni nem kis felelősség számomra. Sok olyan kondicionáltságom félrerakására kényszerültem, mint a környezetem, családom, politika stb. hibáztatása, állandó projekciós felületek keresése.

Most abban próbálok segítő kezet adni másoknak, hogy a JÓGA ÉS ÖNISMERET útjára lépjenek!